logo
Johan Ferrier
Bestuurswisseling

Het bestuur van Johan Ferrier Fonds bestaat uit mensen met een hechte persoonlijke binding met het fonds. Met naamgever van het fonds, Johan Ferrier. Met de oprichtster van het fonds Joan Ferrier. Met elkaar.

Mede daardoor blijven bestuursleden lang actief - al wisselen ze soms van bestuursfunctie. Zo ging Stan Verrest van penningmeester naar algemeen bestuurslid. Ingelise de Jongste van secretaris naar algemeen bestuurslid. Jiwan Does van penningmeester naar vice-voorzitter. Michel Mulder van organisator van de Lezing naar secretaris in het bestuur...

In februari 2024 kwam het moment dat enkele van de langzittende bestuursleden hun plek in het bestuur opgaven. Stan Verrest en Dave Ensberg-Kleijkers vertrokken per februari 2024 - hoewel dankzij hun persoonlijke betrokkenheid weg nooit helemaal weg betekent. 

Wij danken Stan en Dave voor hun jarenlange inzet en passie voor de projecten die het Johan Ferrier Fonds ondersteunt in Suriname. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Uitgelicht

Het bestuur!
Zie hier het vijfkoppige bestuur van het Johan Ferrier Fonds waarmee de stichting de toekomst in gaat.   |  lees meer »

Vier je vierdagen!
Het Johan Ferrier Fonds bestaat 15 jaar! en daar hebben we bij stil gestaan. Op naar de volgende 15 jaar!  |  lees meer »

Video